6.5.2022. 10:30
0
Trojica ortopeda iz Turske u posjeti Općoj bolnici 'Prim.dr. Abdulah Nakaš'
U dvodnevnoj radnoj posjeti Općoj bolnici „Prim.dr. Abdulah Nakaš“ Sarajevo borave trojica vrhunskih ortopeda iz Turske, prof. dr. Ibrahim Tundžaj, prof.dr. Hakan Šeneren i prof. dr. Muharrem Inan, koji zajedno s ortopedima te zdravstvene ustanove rade najsloženije operacije najnovijim tehnikama u oblasti ortopedije.

- Nama je velika čast da smo ugostili vrhunske profesore iz Turske i da je počela realizacija ranije uspostavljena saradnja  koja je bila zaustavljena zbog pandemije Covid-19. Ovom edukacijom, koja će se nastaviti, naši ljekari imaju priliku da ovladaju savremenim metodama - kazao je direktor Opće bolnice Ismet Gavrankapetanović, saopćeno je iz te ustanove.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.