7.5.2022. 13:49
2
Majka dječaka kojeg je napao Mirza Musa: Idemo kod psihologa, moje dijete ima trzavice po noći, teško mi je
Ne stišava se bura nakon što je Mirza Musa, direktor Gerontološkog centra Sarajevo, kadar Naše stranke, pretukao dječaka A. S. u dvorištu sarajevske Osnovne škole "Safvet-beg Bašagić".

Svi su, naprosto, zgroženi. 

Irma Solaković, majka dječaka je kroz suze  govorila o posljedicama koje njeno dijete ima danima. Kaže da nijednom roditelju ne bi poželjala da mu neko tuče dijete. 
 
- Ne znam odakle da krenem, svima je već poznata priča. Djeca su se malo pokoškala, što je sasvim normalno za djecu od 11 godina, što je i za očekivati. Naravno, od jedne djevojčice otac je nasrnuo na mog sina. Kakav je moje dijete šok doživjelo, ne bih poželjela nijednom roditelju, eto vjerujte - govori Irma kroz suze.

Pojašnjava da na sve načine pokušavaju svom sinu skrenuti pažnju s nemilog događaja, ali...

- Znači mi i dan danas idemo kod psihologa, moje dijete ima trzavice po noći, teško mi je... Dobio je jedan šamar, vukao ga je kroz hodnik za uši. Trudimo se da dijete napreduje, malo ga zabavljamo idemo po izletima, da se malo opusti - dodaje ogorčena majka.

Kaže da su i iz škole imali poziv.

- Dobili smo poziv od direktora, i škola osuđuje ovo ponašanje – kazala je majka dječaka.

Podsjetimo, do ovog skandaloznog incidenta je došlo kada su djeca bila na času tjelesnog odgoja kada je Musa prišao dječaku A. S., povukao ga za uši i tako vukao sve do školskog hodnika. Tu ga je ošamario. 

Sve se dešavalo naočigled nekoliko roditelja i domarke škole, a sve je vidjela i nastavnica tjelesnog. Domarka je reagirala i zaključala je vrata škole. Musa je počeo lupati i galamiti pa je domarka pozvala policiju. 


Video pogledajte ovdje.


(Admir O.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.