8.5.2022. 18:56
0
DNS: Slavko Gligorić pokazuje da je moguće biti papak na kvadrat
Dojučerašnji samostalni poslanik iz Doboja u Narodnoj skupštini Republike Srpske Slavko Gligorić ubuduće će djelovati u Klubu poslanika Socijalističke partije (SP).

Podsjećanja radi, Gligorić je u NSRS ušao kao član DNS-a.

Tim povodom oglasili su se saopćenjem iz DNS-a. 

- Da je naša politička scena postala mala bara puna preletača koji mjenjaju stavove za večeru to smo znali, a evo Slavko Gligorić pokazuje da je moguće biti papak na kvadrat i mijenjati stranke češće nego čarape.

Nekadašnji podpredsjednik DNS, predsjednik Glavnog odbora ove stranke i čovjek koji je zahvaljujući mjestu na njihovoj listi osvojio poslanički mandat pokazuje da je moguće u godinu i po dana čak dva puta ispasti papak. Gligorić je izgleda bio "gadljiv" na gubitak privilegija iz vlasti i po prelasku DNS u opoziciju on je u martu prošle godine prešao u NPS Darka Banjca, još jednog preletača.

Očigledno za njegove apetite ni to nije bilo dovoljno pa se u ovom prelaznom roku odlučio za još jedan transfer - u SP Petra Đokića. Ne zna se kakva je ponuda u pitanju i čime će sad Gligorić opravdati ovu promjenu , ali se sa pravom možemo zapitati da možda preletanje nije samo stvar odluke već karakterna osobina - saopćeno je iz DNS-a.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.