11.5.2022. 16:45
0
Da li će se Fahrudin Radončić ponovo kandidovati za člana Predsjedništva BiH?
Predsjedništvo Saveza za bolju budućnost BiH održalo je danas u Sarajevu 99. redovnu sjednicu, na kojoj je analizirana unutarstranačka situacija u pogledu organizacije za predstojeće opće izbore. SBB je tom prilikom donio odluku da će imati kandidata za člana Predsjedništava BiH. Iako nisu precizirali o kome je tačno priječ, pretpostavja se da će to biti lider SBB-a, Fahrudin Radončić.

- Procijenjeno je da se pripreme za izbore 2. oktobra odvijaju odlično i da se SBB vraća na vrata favorita.

Predsjedništvo Saveza odlučilo je danas da će SBB imati kandidata za člana Predsjedništva BiH te su u tom smislu kantonalne i općinske organizacije zadužene za prikupljanje neophodnih potpisa za prijavu CiK-u.

Također, Predsjedništvo je primilo k znanju informaciju o održanim razgovorima predsjednika SBB-a Fahrudina Radončića s desetak lidera opozicionih stranaka za formiranje trećeg bloka za oktobarske izbore - saopćeno je iz SBB-a. 


(Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.