14.5.2022. 8:01
0
Oglasio se student koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na Drveniji: "Nadam se da će odgovorni biti uhvaćeni i privedeni pravdi"
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u utorak, 10. maja, u centru Sarajeva kod Fakulteta političkih nauka, povrijeđen je mladić, student prve godine na FPN-u.

Na mjestu nesreće se moglo vidjeti prednje svjetlo, koje je od siline udara otpalo sa vozila koje je udarilo mladića. Vozač i suvozač su tada zamijenili mjesta nakon nesreće i nagazili "po gasu".

Mladić je prevezen na KUM radi ukazivanja ljekarske pomoći, a danas se prvi put oglasio na društvenim mrežama.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Siguran sam da ste do sada pročitali u medijima da se desila saobraćajna nesreća na Drveniji. Nažalost, ja sam taj student kojeg je udarilo auto kod fakulteta. Nakon udesa odvezli su me na UKCS (odjel KUM) gdje su se doktori pobrinuli za mene i "namjestili" me. Hvala Bogu, preživio sam udes i nije bilo potrebe da se operišem. Nakon što sam prenoćio na odjelu pušten sam na kućno lječenje. Trenutno sam kući i dobro se osjećam. Zahvalan sam dragom Allahu koji me je spasio. Također bih da se zahvalim ljudima koji su mi pritekli u pomoć dok nisam bio pri svijesti na mjestu udesa te osoblju odjela KUM na UKCS-u. Još bih se zahvalio i redatelju, gos. Danisu Tanoviću na ljepim riječima i željama. Nadam se da će odgovorni biti uhvaćeni i privedni pravdi. Ostajte mi zdravo i pazite kako vozite", poručio je mladić.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.