19.5.2022. 10:52
0
Zorana Sandić dobila vizu, putuje u Mančester na Evropsko prvenstvo
Taekwondo takmičarka Zorana Sandić dobila je vizu za Veliku Britaniju, a sutra putuje za Mančester na prvenstvo Evrope.

Vizu je potrebno preuzeti u Beogradu, a to će učiniti trener Mladen Ristić, dok će se Sandić uputiti prema Splitu odakle bh. delegacija ima let. 

Nažalost, zbog kašnjenja vize Katarina Krajišnik propušta Evropsko prvenstvo. Pojedini članovi bh. delegacije su također morali preuzeti vize u Beogradu. Članovi reprezentacije BiH Petra Ždero i Dinko Šegedin, osim državljanstva BiH, posjeduju i državljanstvo Republike Hrvatske, pa im za ulazak u Veliku Britaniju nije potrebna viza, te savez nije imao potrebe aplicirati za iste.

Nedžad Husić i trener reprezentacije Haris Husić dobili su vize a trener Husić svoju vizu morao je u ponedjeljak uzeti u Beogradu, da bi u utorak stigao na let iz Splita. Jučer se oglasio i Taekwondo savez BiH i DEMANTIRAO POJEDINE NAVODE O NAMJERNOM ODBIJANJU VIZA


(Patria/  Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.