19.5.2022. 15:13
0
Kasumović planira predložiti da Bakir Izetbegović bude nepoželjan u Zenici
Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović kazao je, prilikom današnjeg događaja polaganja kamena temeljca za najveći jarbol i zastavu u BiH u selu Gradišće kod Zenice, da se danima razmišlja da vijeće donese odluku i proglasi Bakira Izetbegovića nepoželjnim u Zenici.

Rekao je da je revizija prodana Vučiću, te da je prodan i bh. ponos.

- Ponizio je nas borce. Fuad Kasumović je sam došao, silu i kriminalce pobijedio u ovom gradu. Nisu se oni borili za ovo, mi smo. Prodali su naš ponos prikrivanjem revizije i to je sraman čin. U četvrtak je Gradsko vijeće i razmišljam da vijeće donese odluku da taj koji je ponizio mene i sve borce, da ga proglasim nepoželjnom osobom u Zenici - kazao je Kasumović, prenosi avaz.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.