21.5.2022. 14:14
3
Izetbegović o kandidatu opozicije: Nikoga se ne bojim. A gdje su lideri tih stranaka, jesu li imali hrabrost da oni izađu?
Lidera SDA Bakira Izetbegovića danas su novinari pitali šta misli o protukandidatu opozicije u utrci za člana Predsjedništva BiH.

Kaže da se ne boji.

“Ma ne bojim se ja nikoga. I to što su se svi ujedinili protiv jednoga pokazuje snagu SDA. Gdje su predsjednici tih stranaka, jesu li imali hrabrosti da oni izađu? Gdje je njihova hrabrost da izađu na izbore? Zašto se baš svi moraju ujediniti protiv jednog kandidata i jedne stranke?

Pogledajte teme kojima se oni bave za planiranje nakon izbora. Da imaju nešto svježe i nešto novo, nego vazda neke priče vade”, rekao je Izetbegović.

Opozicija od šest stranaka (SDP, NIP, NS, NES, SBB i stranka Fuada Kasumovića) danas će predstaviti Denisa Bećirovića kao svog zvaničnog zajedničkog kandidata za Predsjedništvo BiH.


(Admir O.)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.