22.5.2022. 17:29
1
Stevandić: Jedino je Republika Srpska važna oko koje treba svi da se okupe
Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je danas u Banjaluci da je cilj ove stranke snažna Republika Srpska, te da se za nju treba hrabro i pametno boriti.

Stevandić je rekao da je cilj ove stranke i da demonstrira sabornost, jedinstvo i dijalog.

– Da pokažemo da na najbolji mogući način možemo da se bavimo Republikom Srpskom, da u njoj bude konkurencija dobrih ljudi i ideja – rekao je Stevandić novinarima, prije početka Skupštine Ujedinjene Srpske.

On je istakao da je jedino Republika Srpska važna i da je to ideja oko koje treba svi da se okupe.

U Sportskoj dvorani “Borik” u Banjaluci danas je održana 7. Skupština Ujedinjene Srpske pod nazivom “Hrabro i pametno”.

Skupštini je prisustvovao predsjednik Ujedinjene Srpske dr Nenad Stevandić, rukovodstvo stranke i preko 2.000 delegata iz cijele Republike Srpske.

Skupštini su pored rukovodstva Ujedinjene Srpske, prisustvovali i predsjednik SNSD Milorad Dodik, predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić, članovi rukovodstva Srpske napredne stranke, gosti iz Crne Gore, Makedonije kao i predstavnici diplomatskog kora.

(A. Balićevac)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.