8.6.2022. 13:55
2
Da li je Ognjen Vranješ pretučen u Banjaluci: "Slao piće čitavo veče jednoj djevojci i dobacivao joj, pa se ona požalila momku koji je došao u kafić i krenuo da se obračuna s Vranješem"
Prema pisanju medija iz RS-a, bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ, navodno je pretučen u jednom kafiću u centru Banjaluke.

Prema informacijama medija, djevojka se požalila momku na poznatog fudbalera, nakon čega je on došao u lokal i sukobio se s Vranješom.

Ovaj slučaj bivši reprezentativac nije prijavio policiji, ali, prema informacijama portala Srpskainfo, inspektori znaju sve u vezi sa ovim sukobom.

Navodno, sukob je povezan i s napadom na fudbalera Sašu Kajkuta, koji je išamaran u subotu, također u kafiću u centru Banjaluke.

Detalji

Prema pisanju srbijanskih medija, Vranješ nije pretučen, već je samo izazvao incident.

Naime, kako piše Telegraf, Vranješ je bio uporan da osvoji djevojku koja je sjedila u istom kafiću, te joj je čitavo veče slao pića i pokušavao da uspostavi kontakt s njom.

Djevojka se, kako se dalje navodi, požalila momku koji je odmah došao u kafić, nakon čega se dogodio incident.

"Dobacivao je djevojci koja je sjedila do njega, ona se požalila momku koji je odmah došao u kafić i krenuo da napadne Vranješa, ali su prisutni gosti uspjeli da ih razdvoje", tvrdi izvor za Telegraf.

Oglasio se i sam Vranješ

S tim u vezi oglasio se i sam Vranješ na svom Instagram profilu, koji nije direktno demantovao navode, ali je poručio da mu je dosta budalaština.

"Napišite nešto zanimljivije, dosta je budalaština", napisao je bivši bh. reprezentativac.

Objava Vranješa na društvenim mrežama (Foto: Instagram)

Još jedan u nizu incidenata

Ovo je još jedan u nizu incidenata kontroverznog Vranješa koji je za reprezentaciju BiH nastupio 38 puta.

Podsjećamo, u centru Banja Luke su prije dvije godine uhapšena braća Ognjen i Stojan Vranješ, te još jedna osoba Zlatko Novljanin. Iz policijske uprave Banja Luke objavljeno je da ih se tereti za nanošenje teških tjelesnih povreda.

Prema pisanju medija, braća Vranješ i Novljanin napali su Dušana Komljenovića, sina bivšeg direktora Geodetske uprave, i njegovu djevojku. Dušan je pretrpio teške tjelesne povrede, dok je djevojka zadobila lakše.

Suđenje u ovom slučaju je počelo u jesen prošle godine.

Prvo je buknuo sukob u reprezentaciji BiH zbog tetovaže četničkog zločinca iz 2. svjetskog rata, a nedugo zatim punio je trač-rubrike zbog seks-skandala sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Također, Vranješ je podizao prašinu u našoj zemlji tetovažama. Prije nekoliko godina je uradio tetovažu i tzv. četničkog vojvode iz vremena 2. svjetskog rata Momčila Đujića, a prije toga "granice" manjeg bh. entiteta zbog čega su BH Fanaticosi tražili njegovo izbacivanje iz reprezentacije.

Prije nekoliko godina se našao i u centru pažnje zbog afere sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom. 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.