14.6.2022. 11:05
0
Uhapšene osobe koje su bacile bombu na kuću vijećnika SDA i palili vozila na Ilidži: Ovo su njihova imena
U Sarajevu su uhapšene još tri osobe u nastavku akcije na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnih djela Izazivanje opće opasnosti iz Uprave policije KS.

Radi se o akciji u kojoj su ranije uhapšene tri osobe zbog planiranja pokušaja ubistva. Također, u pretresima u okviru ove akcije pronađena je veća količina naoružanja.

Kako prenosi avaz uhapšeni su Nedim D., Armin Č. i Elvedin H..

Uhapšeni su krajem prošle godine bacili dvije bombe na kuću vijećnika SDA Mahira Lokvančića. Oni su palili vozila na području Ilidže" i kakose navo,i počinili su ukupno devet krivičnih djela.

U okviru ove akcije ranije su uhapšene još tri osobe. Radi se o Vedadu R., Erminu Č. i Nedimu M..

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.