23.6.2022. 12:57
1
'Klizim po mahali': Policajac snimao Cunamija dok ga je privodio zbog iscrtavanja grafita po tramvajima?
Nakon što je jučer priveden zbog iscrtavanja grafita na sarajevskim tramvajima, reprer Emin Hadžialić – Cunami, objavio je story na Instagramu na kojem je vidljivo kako ga snima čovjek u policijskoj uniformi.

Reper je objavio i fotografiju na kojoj policajac drži lisice, a prema kojoj se može zaključiti da je istu napravio upravo policijski službenik.

Snimak pogledajte ovdje.

Ukoliko se ustanovi da se na spornoj fotografiji nalazi pripadnik sarajevske policije, postavlja se pitanje da li će zbog svog čina biti sankcionisan.

Instagram Story navodnog privođenja Cunamija (Screenshot: Instagram)

Nakon što je utvrđeno da nije riječ o krivičnom djelu, Hadžiliću je uručena kazna, a on je pušten kući. Prema važećoj Odluci, Cunami će zbog pisanja po javnom prijevozu morati da plati od 150 do 450 KM.


(Admir O.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.