25.6.2022. 12:47
0
Počele pripreme za BH povorku ponosa: Jake policijske snage će osiguravati skup
Počele su pripreme za treću BH povorku ponosa u Sarajevu koja će biti održana pod sloganom "Porodično okupljanje" s početkom u 17 sati. Skup će osiguravati jake policijske snage.

Prema ranijim najavama organizatora, okupljanje učesnika će početi u 15h ispred Vječne vatre, a šetnja će biti upriličena od 17 do 18:30 sati. Ruta kretanja povorke je Vječna vatra - Ulica Maršala Tito - Zmaja od Bosne pa sve do krajnjeg odredišta, odnosno bine između Historijskog i Zemaljskog muzeja gdje će biti upriličen program i govori od 18:30 do 20 sati.

Shodno ovome, doći će do privremene izmjene saobraćaja u centru Sarajeva, a koji će biti obustavljen na relaciji: Vječna Vatra - Titova - Zemaljski muzej.


Uprava policije MUP-a Kantona Sarajevo je poduzela neophodne mjere i radnje iz svoje nadležnosti na realizaciji planiranih aktivnosti, u smislu osiguranja pomenutog javnog skupa te je, kako je saopćeno ranije, osiguran dovoljan broj policajaca, prenosi Oslobođenje.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.