29.6.2022. 9:05
0
Upozorenje za vozače u Sarajevu: Zatvorena raskrsnica na Alipašinom Polju
Zbog rekonstrukcije tramvajske pruge od danas je obustavljen saobraćaj na raskrsnici ulice Bulevar Meše Selimovića-Bajrama Zenunija (prelaz preko šina) kod RTV doma u Sarajevu.

Iz BIHAMK-a su naveli da će ova obustava trajati do 3. jula.

Također, raskrsnica ulice Bulevar Meše Selimovića-Ive Andrića kod ASA-e ponovo je puštena u promet jučer (28. juna) nakon što je također bila 25. juna zatvorena zbog rekonstrukcije tramvajske pruge.

Važno je istaći da će i u narednom periodu doći do izmjena režima saobraćaja kao i njegove obustave na sarajevskim raskrsnicama pogotovo u pravcu prema Ilidži, a sve zbog gore navedenih radova.


(Patria/Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.