29.6.2022. 14:10
0
Nejra Latić Hulusić: Ništa vama ne fali, samo treba dobrih igara za budale!
Nejra Latić Hulusić redateljka je koja živi i radi u Sarajevu, a javnost ju je pored njenog osnovnog radnog okruženja navikla pratiti i kroz redovne komentare na neku društvenu aktivnost.

Nejra vrlo često putem objava na društvenim mrežama izrazi svoje (ne)zadovoljstvo nekom problematikom aktuelnom u datom momentu.

Ovoga puta Latić Hulusić dala je svoj 'bez dlake na jeziku' komentar na trenutnu situaciju koja se odnosi na stanje u društvenoj zajednici koja jedva sklapa kraj s krajem, bliže se izbori u oktobru, a narod pored sve neimaštine - ne želi na neke masovnije proteste, izgleda da je sve svima potaman. Naprotiv, preko 20 hiljada građana je, po pisanju medija, prisustvovalo na dočeku mladog pjevača, pobjednika jednog od mnogobrojnih muzičkih takmičenja u regionu.


Evo šta je Nejra napisala na svom Facebook profilu:

"20 hiljada sirotih Bosanaca i Hercegovaca se okupilo u sred najgore inflacije u historiji zemlje da dočeka pobjednika Zvezda Granda.", te dodala i ovo:




- Istovremeno su napisali 20 hiljada statusa o drugom i drugačijem, nekakvom nagom glumcu, maslacu, gorivu te  30 hiljada neumjesnih šala na račun Novalića dok su mudri parlamentarci u PD Parlamenta BiH sebi digli plate za po 5 stoja u zgradi ispred koje nije bilo živog roba da protestvuje protiv činjenice da je to debljanje zastupničkih novčanika bila jedina mjera donesena protiv inflacije u zemlji. - napisala je Latić Hulusić u svojoj objavi na društvenim mrežama, a zaključak objave glasi:

"Ovdje više ne treba ni hljeba, samo treba dobrih igara za budale. Ništa vama ne fali, dragi moji."


(A. Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.