30.6.2022. 14:43
0
Haos u Novom Sarajevu, prekinuta sjednica Općinskog vijeća, Arslan Dučić zvao policiju
Prava drama danas se odvijala na sjednici Općinskog vijeća Novo Sarajevo. Kako saznaje portal "Avaza" sjednica je prekinuta, a vijećnik Arslan Dučić pozvao je policiju.

- Trenutno je policija tu, u toku je uviđaj. Sada nije dobar trenutak da išta kažem. Ne bi bilo pametno i nije dobra stvar reći bilo šta dok policija ne obavi svoj dio posla - rekao je za portal "Avaza" Arslan Dučić .

Dodao je da je sjednica prekinuta, ali da će nastavak biti uskoro u toku dana. Kako saznaje portal "Avaza" predsjedavajući vijeća Robert Pleše je oduzeo riječ Dučiću nakon čega je došlo do sukoba.

Sjednici je prisustvovao i vijećnik Srđan Srdić koji nije želio komentirati trenutnu situaciju.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.