2.7.2022. 15:49
0
Otvorene prijave za sajamsku manifestaciju 'Dani mediterana Neum 2022.'
"Dani Mediterana Neum 2022.“ je prodajno – izložbena manifestacija poljoprivrednih dobara koja će se po peti put održati u Neumu, a koja ima za cilj omogućiti domaćim poljoprivrednicima promociju svojih proizvoda i na taj način pridonijeti i obogatiti turističku ponudu, a i potaknuti razvoj poljoprivrede u neumskom zaleđu.

Sajamska manifestacija će se održati od 6. do 8. augusta ove godine, a Općina Neum, kao organizator manifestacije, poziva sve zainteresirane s područja te općine da se prijave za izlaganje i prodaju svojih proizvoda na sajmu.

Mogućnost sudjelovanja imaju RPG, udruge i pravne osobe s područja općine Neum, koji se bave proizvodnjom i preradom poljoprivrednih proizvoda, a izlagati se mogu mediteranske kulture poput smokve, grožđa, maslina, šipka, i njihovih prerađevina, kao i vino, rakija, pršut, sir, med, ljekovito bilje i drugo, te rukotvorine.

Svi zainteresirani s područja Općine Neum, koji žele predstaviti proizvode na izlagačkom prostoru manifestacije „Dani Mediterana Neum 2022.“  ispunjenu prijavnicu mogu poslati na e-mail Razvojne agencije NERA: info-nera@neum.ba ili pak osobno ispuniti prijavnicu u Službi za finansije i privredu Općine Neum.

Više informacija o prijavi i samoj manifestaciji dostupno je na broj telefona  036/ 884-112 i 036/ 884-226.

Prijave se primaju zaključno sa danom 10. juli 2022. godine, objavili su iz Općine Neum.

(FENA/A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.