3.7.2022. 10:51
0
Karić istrčala utrku od pet kilometara: U znak sjećanja na Osmana Junuzovića
Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić istrčala je današnju maratonsku utrku "Two Citites" koja spaja Sarajevo i Istočno Sarajevo. Karić je nosila simboličan redni broj - 71.000.

Ona je ovu utrku istrča sa svoim suprugom Alenom Karićem.

- Pod startnim brojem 71000 danas sam učestovala u maratonskoj utrci “Two Cities” koja spaja Sarajevo i Istočno Sarajevo. Istrčala sam utrku na pet kilometara organiziranu u znak sjećanja na jednog od naših najboljih trkača Osmana Junuzovića.

Da bi bili uspješni u misiji koja promovira zdravlje kao najveće individualno i zajedničko dobro potrebno je pokazati ličnim primjerom a onda i udruženim snagama šta sve možemo uraditi na unaprijeđenju fizičke i socijalne dimenzije zdravlja - poručila je Karić.

Podsjetimo, ovo treća ovakva utrka u Sarajebu. 


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.