10.7.2022. 17:12
0
Za svoju BiH: Novo zlato Lane Pudar, osvojila još jednu medalju
FOTO: Arhiv
Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar danas je nastupila u finalnoj utrci 50 metara delfin na evropskom juniorskom prvenstvu koje se održava u Bukureštu, javlja portal N1 televizije.

Nevjerovatna Lana Pudar je pružila još jedan nestvaran nastup i osvojila zlatnu medalju! Za svoju Bosnu i Hercegovinu.

Prisjetimo se, Lana je pružila sjajan nastup najprije na Mediteranskim igrama gdje je osvojila dva zlata (na 100 i 200 metara delfin), da bi potom na Evropskom juniorskom prvenstvu u Bukureštu osvojila srebro na 100, te zlato na 200 metara delfin, prenosi N1.

Lana je do njenog drugog zlata na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu stigla sa vremenom 26.49. Pudar je iza sebe ostavila Roos Vanotterdijk iz Belgije, te Hrvaticu Janu Pavalić, piše ‘Sport1’ portal.


(Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.