26.7.2022. 10:23
0
Okupljeni građani verbalno se sukobili s policijom ispred zgrade OHR-a
Grupa građana koji protestuju ispred zgrade OHR-a došla je u verbalni sukob sa policijom jer im nije dozvoljeno da se pridruže onima koji su noć proveli na istom mjestu.

Nakon što je desetak građana noć provelo pod vedrim nebom, jutros je njih 50-ak pokušalo da im se pridruži što su spriječili pripadnici MUP-a. Tom prilikom nekolicina demonstranata ušla je u verbalni sukob s policajcima, javlja Faktor.

– Nemojte da nas dijelite, mi smo ovdje zajedno – poručili su građani policajcima te ih upitali “Jeste li vi državna policija ili ste u službi građana?”





(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.