8.8.2022. 19:31
0
U Sarajevu jutros nestao Admin Šabić, porodica moli građane za pomoć: Roditelji su ga tražili i po bolnicama, ali nema ga
Na društvenim mrežama, u popodnevnim satima, objavljen je apel za sve građane Sarajeva u kojem je navedeno kako je jutros na području glavnom grada BiH nestao Admin Šabić.

Policija po zakonu ne može ništa uraditi dok ne prođu 24 sata od zadnjeg javljanja ili viđenja u javnosti, te je porodica s toga na društvenim mrežama odlučila zatražiti pomoć u pronalasku ovog momka.

Apel za pomoć je posalo, kako se navodi, njegov rođak kazavši da su ga roditelji od jutros tražili i po bolnicama, ali ga nisu pronašli.

- Pozdrav, imam molbu, momak sa slike je jutros nestao u Sarajevu, ne javlja se na telefon, a policija ne može ništa uraditi dok ne prođu 24h. Molim Vas da objavite ako ga neko vidi da javi na broj 062 208 163, u pitanju je moj rođak molim Vas izađite nam u susret. Roditelji su ga tražili i po bolnicama ali nema ga, ime mu je Admin Šabić, navedeno je.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.