9.8.2022. 9:00
0
Ove sezone Jahorina bilježi rekordnu posjećenost
Pozitivan trend poslovanja Olimpijskog centra Jahorina, nakon veoma uspješnog mjeseca jula, nastavljen je i u prvim danima augusta.

Iz Olimpijskog centra Jahorina ističu da se svaki dan bilježi pet puta veći promet nego prošle ljetnje sezone, a u nedjelju, 7. avgusta zabilježena je rekordna posjećenost te planine.

Po svemu sudeći, 2022. će u knjigu o istoriji Olimpijskog centra Jahorina biti upisana zlatnim slovima, jer će ovog ljeta prihodi biti veći čak i od zimskih sezona prije preuzimanja od novog rukovodstva OC Jahorina.

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić izjavio je da je zbog svoje prirodne ljepote, dobrih ljudi, velikog broja događaja i najbogatije ponude adrenalinskih sadržaja, Jahorina postala planinska destinacija broj jedan u Evropi.

Dodao je da je olimpijska planina Jahorina ovog ljeta idealno utočište za bijeg od gradske gužve i visokih temperatura, a svojim bogatim sadržajima je izvor zabave za sve kategorije gostiju.

- Bilo da birate neke od zabavnih ili adrenalinskih sadržaja po kojima je Jahorina jedinstvena u Evropi ili jednostavno uživate u oazi zelenila i čistog planinskog vazduha dobra zabava na ovoj planini i u ljetnjem periodu neće izostati. Festivali, trail trke, detox program i koncerti najpoznatijih muzičkih zvijezda obilježili su mjesec jul dok nas i u narednom periodu očekuje sjajan program - naveo je Ljevnaić.

Prvi na redu je Fashion Weekend Jahorina - dvodnevni događaj visoke mode i luksuza u planinskoj prirodi na kojem će se svojim kolekcijama predstaviti najmanje 10 modnih dizajnera iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Nakon Fashion Weekenda, uslijediće događaj pod nazivom Jahorina Hub koji već tradicionalno okuplja umjetnike iz različitih sfera umjetnosti, a u okviru kojeg će, 27. augusta u Olimpijskom baru biti organizovana izložba koja će biti otvorena za sve posjetioce Jahorine.

Termin od 9. do 12. septembra rezirvisan je za konferenciju pod nazivom Jahorina Digital Summit, najavljeno je iz Olimpijskog centra Jahorina. 



(Fena / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.