12.8.2022. 21:25
0
Povodom masakra u Crnoj Gori: Džaferović uputio telegram saučešća Đukanoviću
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović uputio je telegram saučešća predsjedniku Crne Gore Mili Đukanoviću povodom masakra koji je počinjen danas na Cetinju.


“Uvaženi predsjedniče Đukanoviću, sa dubokom tugom i žaljenjem primio sam vijest o bezumnom masakru koji se dogodio danas na Cetinju i ostavio nesagledive posljedice, zbog gubitka ljudskih života, a posebno nevino ubijene djece.

U ime Predsjedništva Bosne i Hercegovine i u svoje ime, Vama, crnogorskom narodu, a posebno porodicama stradalih, izražavam najiskrenije saučešće, dok povrijeđenima želim što brži oporavak”, stoji u telegramu Džaferovića.

Podsjetimo, danas je u 16:00 sati na Cetinju u Crnoj Gori došlo do masakra u kojem je napadač ubio 11 ljudi i više njih ranio. Kako prenose tamošnji mediji, riječ je o porodičnom sukobu. Napadač je ubijen, a povrijeđeni su hitno hospitalizovani, prenosi N1. 


(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.