13.8.2022. 18:55
0
Benjamina Karić oglasila se nakon što je nagradila reality učesnike: U znak zahvalnosti za humanost primila sam ih u Vijećnici, jer su uradili plemenito djelo
Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić uručila je suvenir učesnicima posljednje sezone rijalitija Survivor. Na društvenim mrežama su objavljene fotografije sa prijema u Vijećnici i uručivanja suvenira, a odmah potom su krenule kritike.
Naime, počele su špekulacije kako je gradonačelnica učesnicima Survivora dala "zlatnike" nakon čega su krenule kritike građana koji smatraju da grad priznanja treba davati onima za velike zasluge u društvu.

Gradonačelnica je za objasnila kako nije riječ o nikakvom priznanju kako se to pokušava predstaviti, nego suveniru u obliku zlatnika čija je vrijednosti oko 10 KM.

- Ovi mladi ljudi su učestvovali u humanitarnoj akciji za prikupljanje novčanih sredstava za liječenje djevojčice iz Vogošće. Samostalno su organizirali turnir snoseći sve troškove. U znak zahvalnosti za humanost primila sam ih u Vijećnici, jer su uradili plemenito djelo – rekla je Karić.

Također je poručila da joj je žao što se dobre namjere i plemenite akcije, pokušavaju predstaviti kao sramota. Prema njenim riječima, nije sigurna da je ikada nekom gradonačelniku postavljeno pitanje zašto je organizirao sastanak i uručio simbolične poklone, prenosi avaz.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.