13.8.2022. 19:33
0
Željko Komšić će prisustvovati obilježavanju 30. godišnjice 505. viteške brdske brigade u Bužimu
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić će sutra u Bužimu prisustvovati obilježavanju 30. godišnjice 505. viteške brdske brigade – 30 godina viteštva.

Za 19.15 sati je zakazano polaganje vijenca na turbe generala Izeta Nanića i poginulih boraca – šehida 505. viteške brdske brigade, a zatim posjeta Muzeju 505. viteške brdske brigade.

Nakon toga, uslijedit će obraćanje Željka Komšića na centralnoj svečanosti povodom 30. godišnjice 505. viteške brdske brigade na Trgu Alije Izetbegovića.


(Admir O.)

KomsicDF
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.