16.8.2022. 8:15
0
Džaferović uputio saučešće predsjedniku AR Egipat Abdelu Fatahu el Sisiju
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović uputio je saučešće predsjedniku AR Egipat Abdelu Fatahu el Sisiju povodom pogibije više od 40 osoba u požaru koji je u nedjelju zahvatio crkvu u Gizi.

-Sa dubokim žaljenjem primio sam vijest o tragičnom gubitku života u stravičnom  požaru koji je zahvatio crkvu u Gizi.

Uime Predsjedništva Bosne i Hercegovine i svoje ime, upućujem izraze najiskrenijeg saučešća Vama, porodicama koje su izgubile svoje najmilije i Vladi Arapske Republike Egipat, a povrijeđenima želje za što brži oporavak  - naveo je Džaferović, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

(FENA/A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.