18.8.2022. 15:19
0
Emotivan komentar Sergeja Barbareza: Hvala Vela, hvala Lana, sve sam doživio, ali evropski prvak nisam bio
Legendarni bh. reprezentativac Sergej Barbarez jedan je od mnogih koji nije ostao ravnodušan na veliki podvig Lane Pudar.

Lana je u finalu Evropskog prvenstva u plivanju u disciplini 200 metara delfin osvojila prvo mjesto, a o njenom podvigu nižu se hvalospjevi sa svih strana.

Pored mnogih sportskih i javnih ličnosti koje su Lani čestitale osvajanje zlatne medalje, upečatljiva je bila i poruka Sergeja Barbareza. 

Barbarez je putem Twittera prokomentarisao Lanin nevjerovatan uspjeh.

"Ima toga nečega u tom Mostaru, kako god neko nešto negdje, sebi...Hvala ti moj Vela, hvala ti moja Lana - napisao je Barbarez i dodao:

"Sve znam, sve sam prošao, sve doživio, ali nikad evropski prvak bio nisam i tu se ponosim vama.", poručio je Barbarez.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.