6.9.2022. 13:58
0
Karić sa Erdoganom: Potvrda bliskih i čvrstih veza između naših država i Sarajeva sa pobratimskim turskim gradovima
Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić dočekala je turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana koji je danas doputovao u zvaničnu posjetu Bosni i Hercegovini.

Erdogan je u Sarajevo stigao u pratnji svoje supruge Emine i devet ministara svoje vlade, među kojima je i ministar vanjskih poslova Mevlut Cavusoglu.

- Kao član bh. delegacije, dočekala sam i pozdravila predsjednika Republike Turske, uvaženog Redžepa Tajipa Erdogana koji je doputovao u zvaničnu posjetu našoj zemlji.

Posjeta turskog lidera je potvrda bliskih i čvrstih veza između naših država, kao i dugogodišnje sadržajne saradnje Sarajeva sa pobratimskim turskim gradovima - napisala je Karić.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.