14.9.2022. 9:20
0
Lani Pudar danas će biti uručen diplomatski pasoš BiH
Ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković uručit će danas diplomatski pasoš najboljoj bosanskohercegovačkoj plivačici Lani Pudar.


Ceremonija dodjele pasoša bit će održana u Ministarstvu vanjskih poslova Bosne i Hercegovine u Sarajevu, najavljeno je iz MVP BiH. 

Sa samo 16 godina, Lana Pudar osvojila je zlatnu i bronzanu medalju u disciplini delfin na Evropskom seniorskom plivačkom prvenstvu u Rimu u augustu ove godine.

Mlada Mostarka je na tri velika takmičenja - Evropskom juniorskom prvenstvu, Mediteranskim igrama te Evropskom seniorskom prvenstvu osvojila ukupno sedam medalja, od toga pet zlatnih. 


(Patria / Aldina R.) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.