17.9.2022. 11:46
0
U Sarajevu sinoć gorjela dva automobila
U Sarajevu su sinoć, tri sata iza ponoći, gorjela dva automobila, saopćili su iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Sarajevska policija je u 3:40 sati obaviještena da je u ulici Ruđera Boškovića u općini Novo Sarajevo, izbio požar na vozilu Volkswagen Golf 7. Automobil je u vlasništvu osobe L.H., a koristi ga E.J. Mještani su ugasili požar, a povrijeđenih nije bilo.

U 3:45 sati prijavljeno je da je u ulici Aleje Bosne Srebrene u općini Novi Grad, izbio požar na vozilu Audi A4. Automobil je u vlasništvu osobe B.P., a koristi ga osoba E.P. Pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade (PVB) su ugasili požar, a povrijeđenih nije bilo.

Na oba automobila je pričinjena materijalna šteta. Izvršen je uviđaj i u toku je rasvijetljavanje ovih događaja, saopćili su iz MUP-a Kantona Sarajevo.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.