20.9.2022. 20:55
0
Dodik: "Kad god vidim da je Vučić raspoložen, ja se razjaučem da nemam para"
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik kazao je u nedjelju na skupu SNSD-a u Modriči da od svih predsjednika Srbije koje je on poznavao, Aleksandar Vučić ima najbolji osjećaj za Republiku Srpsku.

“Pokazao sam da mogu sa svim političkim opcijama u Srbiji koji su na vlasti da izgradim odnos. Sa Miloševićem, Koštunicom, Nikolićem, Tadićem, pa evo sada i sa Vučićem“, rekao je Dodik, prenosi N1. 

Dodao je i da je Vučić bio na sasvim drugom kraju političkog spektra i što se, njega tiče, ističe, našli su zajednički pristup svemu.

“Od svih predsjednika koje sam ja upoznao, on je imao najbolji osjećaj za RS, a ja sam ga upoznao takvog, da kad god je on raspoložen, ja se razjaučem da nemam para”, rekao je Dodik, nakon čega je popračen velikim aplauzom. 


(Fena / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.