27.9.2022. 20:55
0
Za koga glasa bivši član Predsjedništva BiH?
Bivši član Predsjedništva BiH i osnivač Stranke za BiH Haris Silajdžić posjetio je skup ove stranke i tom prilikom je bio na govornici.


On je pozvao građane da vjeruju u trenutnog predsjednika SBiH Semira Efendića, te ga je nahvalio kako je on najbolji načelnik u BiH. 

U kratkom videu koji je Stranka za BiH objavila na svom Facebook profilu, Silajdžić govori: 

“Građani će tražiti konkretne projekte, nama treba nešto konkretno. Predsjednik Stranke je iz tog faha, on je najbolji predsjednik (načelnik) opštine u cijeloj BiH. Nije mu stran posao. Da vas podsjetim, mi smo u Stranci za Bosnu i Hercegovinu pokušavali praviti velike projekte i inicirati velike projekte, negdje smo uspjeli, negdje nismo. Tamo gdje nismo uspjeli je nedostajala dobra volja, dobra volja prema Bosni i Hercegovini i odlučnost da se nešto stvarno uradi za građane BiH”, rekao je Silajdžić, prenosi Crna horinika. 



(Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.