28.10.2022. 20:30
0
Trivić ponovo isto ponovila: Neću čestitati krađu, sve će se saznati
Juče je CIK saopštio da si izbori bili potpuno kontaminirani i zagađeni, da je bilo bezbroj nepravilnosti, ali su rekli i otprilike: „Ali i da ponovimo izbore, opet bi bilo isto, hajde da priznamo ove rezultate“. Ta sjednica je bila u najmanju ruku čudna.

Rekla je ovo potpredsjednik PDP i kandidat za predsjednika Republike Srpske na prethodnim izborima Jelena Trivić na današnjoj konferenciji za medije, prenose mediji.

Trivićeva je istakla da je očigledno da se neko sa nekim nagodio, samo još ne znamo šta je založeno za to.

– Saznaće se i to. Već imamo tri nadležnosti koje su prenesene, a koje su nama u NSRS donesene kao veto, a sada su prošle na Savjetu ministara. I mi smo označeni da je CIK naš, da smo strani miljenici i plaćenici, ispada da je ona druga strana sve to i da se išlo protiv naroda. Neko je, tako mi djeluje, prijetio i secesijom i nemirima, a onda je rekao da će biti dobar da mu se izađe u susret – kaže Trivićeva.

Ona je pitala CIK zašto na sjednici nije rečena razlika kontrolnog brojanja i početnih rezultata, te navela da nije rečena struktura nevažećih listića, koliko je bilo lažnih potpisa i tako dalje.


(Admir O.)

TrivicRS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.