16.11.2022. 9:51
0
Nataša Radulović koja je jučer vodila sjednicu NSRS naručivala je 300 flaša vina i štoka putem vrtića: Pravdala se kako alkohol kupuje za slavu i poklone partnerima
Nataša Radulović, zastupnica SNDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske jučer je kao najstarija zastupnica u ovom zakonodavnom tijelu bila predsjedavajuća na konstituirajućoj sjednici na kojoj je za predsjednika izabran Nenad Stevandić.

Ona je na toj sjednici napravila pravu pometnju, prvenstveno svojim izjavama, izrazima i obraćanjem "pijačarskim":

"Nemoj ođe da se obadaš, alo, momak, prekini i biće prilike da se bijemo.." samo su neke od izjava što je izustila Radulović, koja je ne preko noći, već u jednom satu postala zvijezda. 

Ko je Nataša Radulović?

Prema zvaničnoj biografiji, rođena je augusta 1951. godine u Pirotu u Srbiji, a živi u Banjoj Luci. Istaknuta je članica banjalučkog SNSD-a, a već nekoliko mandata je i narodna poslanica.

Članica je Glavnog odbora SNDS-a, te Gradskog odbora SNDS-a Banja Luka. Radulović je i predsjednica aktiva žena SNDS-a u Banja Luci, a na službenoj stranačkoj stranici navodi se i da je majka dvoje djece. 



U prethodnom sazivu nije mnogo govoroila, a i kada bi progovrila to ne bi bilo previše smisleno.

U junu prošle godine je tadašnjoj koleginici iz parlamentarnih klupa Jeleni Trivić poručila da "ako joj se ne sviđa napusti zemlju".

Novinar i bloger Slobodan Vasković pisao je početkom godine da "glumi Crnogorku" s lažnim akcentom.

Navodio je i bliska saradnica Vlade Đajića, direktora Kliničkog centra u Banjoj Luci i predsjednika Gradskog odbora SNSD-a u tom gradu, zaduženog za "popravljanje imidža" vodeće stranke u RS-u u tom dijelu BiH.

"Radulovićeva preferira alkohol kao stimulans. Bolje upućeni tvrde da se ona redovno pojavljuje na sjednicama Narodne skupštine RS-a u alkoholisanom stanju. Sklonosti Radulovićeve prema dobroj kapljici potiču još iz perioda kada je bila direktor Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banja Luka. Ona je tada, podrazumijeva se, alkohol kupovala novcem građana."

Ostat će, ističe Vasković, upamćena javna nabavka iz 2014. godine, kada je Radulovićeva za navodne potrebe Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banja Luka nabavila 234 flaše vina, 72 flaše štoka i 15 kartona piva.

"Neko maliciozan bi pomislio da djeca u banjalučkim vrtića vrijeme provode opijajući se. Na sreću, to ovdje nije slučaj, jer je Radulovićeva pomenuta alkoholna pića nabavila isključivo za potrebe sebe i svojih saradnika", pisao je Vasković početkom ove godine.

Nataša Radulović se tada pravdala kako alkohol kupuju za slavu i poklone partnerima.  

U teško alkoholisanom stanju, navodi Vasković, "Radulovićeva obično zaboravlja na crnogorski akcenat, pa je saradnici moraju podsjećati da je ona Crnogorka".

"Pored tog propusta, Radulovićeva ima običaj i da se dohvati stola i mikrofona… Slika Radulovićeve na stolu je sačinjena u ranom periodu žurke, dok je ona još bila u stanju da stoji na stolu. Završnu fazu te žurke ona je provela ispod stola", zaključio je Vasković opisujući događaj na žurci koju je, navodno, organizirao spomenuti Đajić.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.