25.11.2022. 20:43
0
Dodik reagirao na Komšićevu izjavu: Napušen ili nenapušen, jednako je promašen
Predsjednik RS Milorad Dodik oglasio se na Twitteru gdje je reagirao na večerašnju izjavu člana Predsjedništva BiH Željka Komšića koji mu je predložio da se "malo napuši gandže".

Komšić je to izjavio u Banjoj Luci gdje prisustvuje Svečanoj akademiji povodom Dana državnosti BiH, gdje je rekao sljedeće:

- Pa vidite, ja da sam nepristojan čovjek, ja bih rekao da gospodin Dodik, da mu predlažem, da se malo napuši… gandže. Ona smiruje živce, pošto je očito previše napet.

Na ovo je reagirao Dodik.

- Komšić, napušen ili nenapušen, jednako je promašen - napisao je Dodik.



(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.