27.11.2022. 8:37
1
Hadžifejzović o otkriću o diplomi Sebije Izetbegović: Nemoguće je, za ovo se mora biti glup
Raport je jučer objavio detalje iz novog nalaza kantonalne inspekcije o diplomi Sebije Izetbegović.

Inspektori su u srijedu češljali dokumentaciju Medicinskog fakulteta. I pronašli niz nepravilnosti.

No, najšokantnija koju su otkrili jeste da se dosje Sebije Izetbegović vodio pod brojem dr. Senada Sarića.

Naime, pod brojem dosjea 836, koji je napisan olovkom na Upisnom listu Sebije Izetbegović, vodi se Senad Sarić.

Ovako to inspektori navode u nalazu:


“Neposrednim opažanjem prethodno navedenih Matičnih knjiga, od strane inspektora, uvtvrženo je da u Matičnoj knjizi I od rednog broja 723 koji počinje sa datumom upisa 03.01.1990. godine do rednog broja 907 odnosno do kraja Matične knjige koji zavrđava školske 1996/97. godine, nije upisana Izetbegović Sebija. Pod rednim brojem 836 (broj dosijea koji je naznačen grafitnom olovkom na Listu o prijavi za Sebiju Izetbegović) upisan je Sarić Senad sa datumom upisa 04.02.1992. godine, dok u Matičnoj knjizi II tađer nije upisana Izetbegović Sebija. Neposrednim opažanjem inspektori utvrđuju da su Matične knjige vođene neuredno i nepotpuno”.

Raportovo otkriće sinoć je analizirao i Senad Hadžifejzovića u Centralnom dnevniku.

“Ovo što slijedi vjerovatno glupost iz prošlosti. Nemoguće je, mora se biti glup, pomislit da se nikada to neće otkriti…”, počeo je Hadžifejzović.

Pogledajte prilog Face TV-a o diplomi Sebije Izetbegović:


(Admir O.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.