27.11.2022. 12:27
0
Ovacije u Banjaluci: Slavo Kukić na poseban način čestitao Dodiku Dan državnosti BiH, pogledajte video
U Banjoj Luci je u organizaciji GO SDP-a BiH obilježen Dan državnosti BiH.

Među brojnim zvanicama bio je i bosanskohercegovački akademik Slavo Kukić, koji je, usprkos narušenom zdravlju prihvatio poziv potpredsjednika SDP-a BiH Vojina Mijatovića i došao u Grad na Vrbasu, piše Ljudski.ba.

U podužem govoru Kukić je istaknuo važnost obilježavanja Dana državnosti BiH i borbi za antifašističke tekovine svih naroda i narodnosti.


No, posebno je zanimljiva bila njegova čestitka upućena njegovom, kako je kazao, "nekadašnjem drugu, koji se znao često hvaliti da je partizansko dijete".

- A partizanskoj djeci u principu zatitra srce na spomen 25. novembra. Ja sam siguran, bez obzira šta javno govori, da srce zatitra i mom nekadašnjem drugu. I zbog toga, druže Mile, sretan ti Dan državnosti, kazao je Kukić. 

Kako je to sve to izgledalo, pogledajte u nastavku:  




(Admir O.)

 
DodikRS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.