28.11.2022. 18:59
0
Dodik o cijeni električne energije: Ko više troši onda to treba i da plati
Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, oglasio se na svom Twitter nalogu gdje je javnost obavijestio o sastanku sa mandatarom za sastav nove Vlade Radovanom Viškovićem, predsjednikom RERS Vladislavom Vladičićem i direktorom ERS Lukom Petrovićem.

Tema sastanka je bila stanje u ektroenergetskom sistemu Republike Srpske. U tom kontekstu, Dodik je kazao kako će većini građana RS-a cijena električne energije ostati ista.

- Najvećem dijelu stanovništva ostaće ista cijena električne energije, dok oni koji budu trošili više električne energije treba i da plate veću cijenu, rekao je Dodik.

(A. Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.