29.11.2022. 10:15
0
Mostarska policija opet na nogama, presreli navijače "Red Armyja"
Mostarska policija sinoć je, ponovo, spriječila potencijalne nerede kada je u 22 sata policijska patrola u ulici Kralja Tvrtka uočila veću grupu muških osoba koje su bile obučene u crnu odjeću.

Kako je rečeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, nakon što su primijetili policiju grupa je skrenula u ulicu Kardinala Stepinca, gdje su ih pripadnici Interventne policije presreli.

- Utvrđeno je da se radi o navijačkoj grupi "Red Army", njih ukupno 16, među kojima je pet maloljetnih osoba, a koje su kod sebe imale više komada teleskopskih i drvenih palica te baklji. Svi predmeti su izuzeti i svima je uručen prekršajni nalog- rekao nam je Ljudevit marić, portparol Uprave policije MUP-a HNK.

Podsjetimo, policija je u protekli četvrtak privela 18 pripadnika "Ultrasa" koji su u ulici Adema Buća narušavali javni red i mir, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.