1.12.2022. 12:34
0
MUP KS kod djevojke pronašao "lude gljive" i 23 grama spida: Poslije joj pretresli stan i pronašli još deset tableta ekstazi i jedan paketić marihuane
Sarajevska policija je jučer oko 20:45 sati u ulici Envera Šehovića pretresla djevojku E.H., rođenu u Tešnju, nastanjenu u Sarajevu.

Prilikom pretresa kod nje su pronađene i oduzete 2 PVC kesice sa suhom materijom koja asocira na opojnu drogu “Lude gljive”, oko 23 grama materije koja asocira na opojnu drogu spid, jedan paketić sa suhom zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu i mobilni telefon.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a E.H. je lišena slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga i predata u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Na osnovu Naredbe Općinskog suda u Sarajevu izvršen je pretres stana koji koristi E.H. u ulici Žrtava fašizma, općina Novi Grad Sarajevo.

Tom prilikom je pronađeno i oduzeto sljedeće: jedan paketić sa suhom zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu, 10 tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ekstazi i digitalna vaga.

Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim licem.

 
MUP KS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.