2.12.2022. 10:22
0
Konaković i Okerić na udaru, primaju morbidne poruke: "Moj mitraljez i na njemu gajka, zaplakat će NiP-ovska majka"
Osmorka i HDZ BiH nastavljaju s procesom formiranja vlasti bez SDA.

A koliko ima teško pada odlazak u opoziciju, navodno govore i morbidne poruke koje se šire društvenim mrežama.

Osjetili su to na svojoj koži članovi partija koje prave novu vlast. A dio onoga čemu su izloženi objavili su Elmedin Konaković i Elvedin Okerić iz Naroda i Pravde.

Gnusne poruke SDA-ovih botova

“Pozivaju na oružane sukobe, na ratove, dižu vojske, sve zbog odlaska u opoziciju. SDP nazivaju krmojedima i slaninarima, NiP križarima, abdićevcima, autonomašima.

“Moj mitraljez i na njemu gajka, NiP-ovska će zaplakati majka” Stihovi koje lajkaju i share-uju članovi i simpatizeri stranke. U kakvom su stanju ovi ljudi? Šta je u njihovim glavama?”, napisao je na Faceboku Elmedin Konaković.

Predsjednik NiP-a objavio je i slike gnusnih poruka kako su ih nazvali,  "SDA botova".

“Moj mitraljez i na njemu gajka, NIP-ovska će zaplakati majka”. Za samo 60 min, 302- like i 17 dijeljenja.




Naše društvo pati zbog male skupine silnika i većine neodlučnih. Prvi iniciraju nered. Drugi prećutno odobravaju. Obaveza nam je razdvajati istinu od laži.

Boriti se isplati, jer samo kad se boriš ostaješ neponižen. “Neka vas mržnja koju prema nekim ljudima nosite nikako ne navede da nepravedni budete!” /Maide, 8”, napisao je Okerić.


(Admir O.)

PorukeNip
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.