2.12.2022. 12:40
0
Št se tiče uposlenika Parlamenta FBiH, Haris Silajdžić se vratio u politiku: Na zvaničnoj web stranici mu objavili i sliku
Na zvaničnoj stranici Parlamenta Federacije, na listi Predstavničkog doma pojavio se Haris Silajdžić. I to sa fotografijom čuvenog bh političara i diplomate.

Naime, u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH potvrđeno je jučer 98 mandata, te je izabrano rukovodstvo ovog doma. Za predsjedavajuću je izabrana Mirjana Marinković Lepić iz Naše stranke. Za poziciju dopredsjedavajućih ovog doma izabrani su Edina Gabela (SBiH) i Mladen Bošković (HDZ BiH).




(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.