3.12.2022. 10:39
0
Muškarac koji je jučer ubijen u Banjoj Luci je Ariel Bogdanović, počinilac pobjegao
U Ulici Bulevar sprske vojske, grad Banja Luka, sinoć je oko 19:40 sati od strane za sada nepoznatog lica upotrebom noža počinjeno krivično djelo, teško ubistvo na štetu Ariela Bogdanovića, rođen 1994. godine iz Banja Luke.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Rakić Goran, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka.

Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na otkrivanju i identifikovanju počinioca krivičnog djela teško ubistvo a naložena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.