3.12.2022. 17:15
2
Priča Kerima Čutune dobila nastavak: Moj otac je unajmio advokata da stavi zabilježbu na stan majke, kako bi sudski troškovi bili veći
Glumac Kerim Čutuna, koji je nedavno šokirao javnost, ispoviješću u kojoj je kazao da je njegov otac Remzo maltretirao njegovu majku.

Ova priča je dobila svoj nastavak, pa se Kerim Čutuna danas ponovo oglasio.

- Remzo Čutuna je unajmio advokata, koji je unajmio advokata da stavi zabilježbu na stan moje mame, kako bi sudski troškovi bili veći. Remzo Čutuna je stavio zabilježbe na stan moje mame, zbog kredita za koji je mama bila žirant, Karić Faruk je stavio zabilježbu radi naplate svojih advokatskih troškova, da bi troškovi bili veći advokat(Faruk Karić) je unajmio advokata, koji će vjerovatno unajmiti advokata i staviti zabilježbu na stan moje mame - napisao je Čutuna. 

Postavio je pitanje li on treba da ode staviti zabilježbu na stan njegove majke.

- Ili da unajmim advokata, koji će unajmiti advokata da stavi zabilježbu? Pišem seriju, BHContentLab spremite se, zaključio je.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.