4.12.2022. 21:57
9
Dodik s Konakovićem na košarkaškoj utakmici u Laktašima razgovarao o formiranju Vijeća ministara
U Laktašima je u nedjelju navečer odigrana košarkaška utakmica Igokea MZT Skopje u okviru ABA lige koju su zajedno pratili predsjednici SNSD-a i NIP-a Milorad Dodik i Elmedin Konaković
Kako je Dodik objavio na Twitter nalogu sa Konakovićem je razgovarao o "brzom formiranju Vijeća ministara BiH i da se što prije usvoje strateški dokumenti kao što je budžet za sljedeću godinu".

Inače, iz osmorke još nisu zvanično saopćili da je partner za državnu vlast SNSD i Dodik, a ovu informaciju nema očito ni Damir Arnaut koji se predstavlja kao ovlašteni pregovarač Naše stranke za formiranje vlasti na nivou FBiH i države. Arnautu će biti dovoljno da prati profil Milorada Dodika i da se informiše o novoj državnoj koaliciji.

Konakovic
9
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.