29.12.2022. 17:37
1
Marić: Izetbegović i Komšić “trezorski hrabro” molili Schmidta da zaustavi Dodika
Narodna skupština RS je sinoć na Petoj posebnoj sjednici usvojila neustavni Zakon o nepokretnoj imovini. Reakcije na usvojeni neustavni zakon se nižu, a lider SDA Bakir Izetbegović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić su pozvali Osmorku da se suprotstavi Dodiku.

Ivana Marić, politička analitičarka se osvrnula na ovo na Twitteru. 

– Pozivaju Komšić i Izetbegović Osmorku da se suprotstavi Dodiku zbog zakona o državnoj imovini. Prisjetimo se kako su mu se oni “suprotstavili” kada je prvi put usvojio sličan zakon u NSRS u februaru. Molili su Šmita da ga zaustavi. Samo odvažno i onako, trezorski hrabro – napisala je Marić. 



(Admir O.)

 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.