16.1.2023. 9:37
1
Izetbegović objasnio zašto sebe nije delegirao u Dom naroda Parlamenta BiH pa prozvao Konakovića: Nisam mogao sličnu stvar uraditi
Javnost u našoj zemlji umnogome je iznenađena jer lider SDA Bakir Izetbegović neće biti u Domu naroda Parlamenta BiH.

Predsjednik ove stranke razlog takve odluke pojasnio je u gostovanju na televiziji Hayat prošle sedmice u našoj emisiji „Otvoreni studio“. A odgovor na to pitanje podijelio je i na svom Facebook profilu.

"U momentu kada je SDA pod takvim udarom i napadom, kad se mnogi ljudi osjećaju ugroženi unutar same SDA, kada gledaju kako ti predsjednici drugih stranaka, baš ih briga, recimo Narod i pravda, što u Zenici ništa nisu dobili, što na mnogim mjestima daju ustupke drugima da se napravi koalicija, kako njihov predsjednik se brine za sebe. Nisam mogao sličnu stvar uraditi. Nije mi palo na pamet da je uradim, da vam pravo kažem", poručio je Izetbegović.



(A. Balićevac)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.