17.1.2023. 8:15
0
Mnoge ulice u Sarajevu danas ostaju bez vode: Evo i koje tačno
U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u slijedećim ulicama: Nova željeznička stanica, Ešrefa Kovačevića, Branislava Nušića, Idriza Ahmetovića, Kaukčijina, Hrvatin, Krivoglavci, Safeta Zajke, Saliha Žige, Ramiza Salčina.

Vode danas neće imati ni ulice Muvedina Ramovića, Mahmuta Bušatlije čikma, Hotonj donji, Mahmuta Mahmutovića, Kolodvorska, Azize Šaćirbegović, Jošanica gornja, Partizanskog odreda Zvijezda, Branilaca Hotonja i Dejzina Bikića.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, saopćeno je iz ViK-a.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.