30.1.2023. 11:33
7
Mujanović pita Aličkovića: Zašto je poslan helikopter po Orića, a narod ostavljen u Srebrenici?
U javnosti u Bosni i Hercegovini postoje oni koji vjeruju u teorije zavjere i priče kako je neko i za nešto prodao Srebrenicu.

Jedan on onih kojih čvrsto brani činjenicu da je holandski bataljon i UN prepostio Srebrenicu četnicima jeste Nihad Aličković, osnivač AntiDayton pokreta.

Prema njegovim riječima, priča o prodaji Srebrenice od strane Alije Izetbegovića i Nasera Orića pokrenuta je iz Srbije.

Oglasio se općinski vijećnik Općine Hadžići Admir Mujanović kako bi javno odgovorio Nihadu Aličkoviću. Postavio mu je par pitanja u vezi svoje tvrdnje koju je iznio.

“Ovo je odgovor Aličkoviću na tekst koji je objavljen.”

Ovo pitanje treba da pokrenu Bošnjaci jer je Srebrenici počinjen genocid nad Bošnjacima.

Bošnjaci treba da pokrenu i pitanje knjižica koje su borcima podijeljene 1995-te godine u kojima su bili upisani novčani iznosi. Najveća prevara nad Bošnjacima od strane Bošnjaka jesu zapravo te knjižice.

Tim knjižicama je kupovina državna imovina i počinjen genocid nad državnom imovinom.
U knjižicama je bilo upisano od 19.000 do 30.000KM, borci su morali prodavati te knjižice po 300KM da prežive a ratni profiteri sa tim knjižicama kupovali državnu imovinu pri tim koristeći puni iznos iz tih knjižica.

Evo neka neko pojasni!

Kako je Sredrenica mogla da padne u vrijeme kada je Armija BiH bila najjača? Zašto je poslat helikopter po Orića a narod ostavljen u Srebrenici?

Ovo je pitanje Bošnjaka a ne nekog drugog.” – izjavio je Admir Mujanović, prenosi CH.


(Admir O.)

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.