2.3.2023. 22:23
13
"Profesorica Izetbegović veoma je otmjeno demantovala klevetničke optužbe plasirane od onih čije su diplome zaista upitne. Ovo je početak kraja njihove propagandne predstave"
Generalna direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu prof. dr. Sebija Izetbegović večeras je u programu Hayat TV-a govorila o napadima i motivima napada na nju, ali i svojoj akademskoj karijeri.

Već značajan period pokušava se osporiti validnost njenog formalnog obrazovanja pa je u emisiji pokazala tri indeksa s ocjenama.

Sve je upisano i ovjereno – kazala je Izetbegović.

Gostovanje je izazvalo mnoge reakcije. A oglasio se i premijer Federacije BiH Fadil Novalić.

"Profesorica Izetbegović veoma je otmjeno demantovala klevetničke optužbe plasirane od onih čije su diplome zaista upitne. Ovo je početak kraja njihove propagandne predstave", napisao je Novalić u opisu fotografije s Izetbegović.

(A. Balićevac)

 
13
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.